ROME





jag har under mitt lilla blogg-uppehåll (vadå uppehåll, hur ofta skriver jag här eller?) *höjer på lill-ögonbrynet*
jaja, hursom helst. vad jag ville komma fram till var att jag har varit i ITALIEN :D
har tävlat i en kanotmaraton  världscup och det gick jättebra och var superkul. faktiskt :D
själva resan var askul den med, och det var kul att uppleva rom. värmen var där med, och det var runt 35 grader. tror jag drack runt sex liter vatten på lördagen= kissnödig femton gånger i timmen..

loppet var kul och vi fick en bra start o ledde fram till ungefär första vändningen, sen låg vi tvåa, och drog italienskorna fram tills andra lyftet där vi tappade i trapporna påväg ner. orkade/vågade inte riktigt rycka så pass mycket så att vi skulle komma ifatt italienskorna, som fick sig en liten lucka.. höll sedan avståndet bra, men tappade ytterligare lite i de utmanande lyften, som delvis bestod av trappor. coolt, men svårt om man heter annie och har korta ben :) drog på som satan efter sista vändningen och spurtade i mål. båda var överens om att det var klurigt att disponera krafterna på ett så "kort" lopp, när man var van vid 25, respektive 22 km lopp :)
paddlingen kändes grymt bra och det var sjukt inspirerande att se alla andra duktiga svenskar , men även de andra. det finns så många duktiga :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0