TISDAG, GLASS OCH TVÅHUNDRAMETER

Idag blev det en lång dag igen, allt har nog dragit igång nu och vi har mycket att göra. Även fast jag läser matte C på helår och har hoppat över spanska 4. Det är jag ganska glad för. Annars skulle jag aldrig orka träna... Idag körde jag på nytänk och sprang intervaller runt strömmen plus lite till. Det behövs om jag ska få ihop ett visst antal pass i veckan. Det funkade sådär :p
 Evelina och jag stannade kvar i skolan ganska länge och höll på med Kemi tills jag höll på att slå sönder allt som hette molmassa, substansmängd, destilerat vatten och övergödning. efter det var jag värd en glass, och evelina lite naturgodis. MHMMMM.
sen var det bara hem och äta för att sedan bedra sig ner till klubben. 200 m lopp träningstävling var det idag och det kändes ganska väldigt segt... :/ men är nog bara lite sliten nu. har inte vilat sen helgens tävlingar. men jag provade även att paddla med vätskesystem( kateterpåse) och det gick bra! :) vitargon smakade blä dock men det är bara att vänja sig. Distansfarten kändes skitbra när jag bara provade att köra, det var skönt. Nästan spegel på Bråviken också. Det händer inte jätteofta. Nu ska jag äta och sen hoppas på att komma i säng skapligt. Ny dag imorgon ;)




bild från i somras :)


you are my sweetest downfall


PÅ'T IGEN!

Oh yessss, dagen inleddes med träning 09.00. även fast kroppen var seg och sa något i stil med: varför i helvete är jag här?!?! så var det grymt gött att köra :)

NU ska jag snart cykla iväg till skolan . sen kör vi ikväll igen, LOVELI

JÖNKÖPING

Så. Då var jag hemma efter ytterligare en tävlingshelg! Är för det mesta nöjd med resultaten och det har varit super med allt runt ikring :) Känner att jag kanske kan få ut mer på de flesta distanserna efter hur träningen känts, men är ändå mycket nöjd med tre silver i k1, på bra tider på 500 och 200. 1000 var även det en nra erfarenhet. men en erfarenhet med motvågor. pang typ.  och så ett guld med ANNA i k2! vi var ganska grymma :D
Jag och min morfar har bott med lidköping och kungälv på en fotbollsklubb. Mycket treevligt. Alla kanotis människor är braaa :) regnat har det gjort hela helgen också, men här hemma i Norrköping skiner solen!


nu är jag hemma igen och är trött, i behov utav en dusch och lite linement kanske.
Imorgon börjar jag inte förens efter lunch så förhoppningsvis blir det att sova lite och att träna på förmiddagen! :)

en ny skolvecka ( ._.) med massor av kemi och biologi <3<3<3<3<3 .... ahahha. och så Göta Kanalloppet på söndag. skojskoj.



och.. HEJ ANNA :D

DANCE DANCE DANCE

lång skoldag idag igen. en sjuk evelina och startpass på kvällen :D

OCH JAG HÄNGDE TOTAL MED PÅ KEMILEKTIONEN DET HAR TYP ALDRIG HÄNT :D

LIVING THE DREAAAAAM WOOOOOOHOOOOO!


loveli startpass ikväll också. jag fick upp bra fart i kanoten. fast får se hur formen är i jönköping.. :)

nu är det packning som gäller!



I'D RATHER BE WITH YOU

Idag har det varit en megalång dag. Skola från kvart över åtta till halv fem. matte, biologi, kemi, mumsigt värre. men med lite mellanmål går allt vägen. hem och multipass. jobbigt, men ASKUL, melina var med också  :D
nu är jag trött som faen och ska nog alldeles strax sova :)




KLADDKAKA OCH ENGELSKA B

det är ungefär så som min senaste halvtimme sett ut. dessförinnan har jag varit i skolan. KEMI A <3<3<3<3<3 nae, inte riktigt va, men... DET GÖR INGET. eller nåt. det blir nog bra allting, tillslut.
Har till och med varit på biblioteket idag ( det har nog nästan aldrig hänt) och lånat en ny bok av Mari Ljungstedt, den fjärde boken jag läser av henne sen NM lägret. Det säger en hel del ;)
Nu ska jag nog ta och läsa lite i den och chilla och vara nöjd över att jag gjort engelskan. BRAAAAA.
Sen är det mega-mellis som gäller och yberladdning, för ikväll ska det gå fort på träningstävlingen!


ska förövligt försöka återuppta min roll som ordförande i ungdomskommitén. har inte riktigt varit så duktig nu i sommar, eftersom jag knappt varit hemma liksooom. men ikväll är det möte igen. efter träningstävlingen. Det blir nice nice nice. På fredag bär det av till Jönköping och Augustiregattan, TAGGA :D

SUDDENLY I SEE

why the hell it means so much to me.


fy satan vilken underbar helg. loveli kanot, loveli lopp. loveli guld, loveli silver. loveli varberg, fäsning, kvällspromenad, restaurangbesök, chill, overkill, påhopp, ullared, stafett, 200m, 5000m, godis (<3) , bilresa, NOMNOM på allting säger jag bara. jag tror jag fick min åsikt klargjord. punkt :D

skola imorgon. ja0, i thonk i can live with that now

har även hunnit med att klinka på denna i afton - jag är typ glad :D

KANOT

japp rubriken berättar mycket om dagen. Två riktigt braiga pass idag, känner att det börjar lossna lite nu i k1:an, så det känns som det går snabbt igen :) vaxade kanot, fixade paddel, tvättade paddelfodral. Sånt som man måste göra.
Har annars bara tagit det ganska lugnt med "Den du inte ser" av Mari Ljungstedt. Spännande bok. Ska nog fortsätta på den nu :)
Imorgon börjar skolan, men det är nog bara info imorgon, NIIICE. Sen på fredag drar jag till Ullared, sen Varberg för att tävla. ÄR TAGGAD!! :) ska bli grymt roligt!



bild från lägret i Kungälv inför NM i norge

Ae, nu ska jag läsa lite igen , innan det är sovdags. BAck to buisness :D

MAKE EVERYDAY COUNT

awesome dag idag faktiskt. två (3) pass som gick sisådär egentligen. känner mig lite sliten för tillfället, men det är bra eftersom det bara är tisdag :))
hann med en fika med evelina på eftermiddagen( som vi sagt att vi ska göra hela sommaren) :p trevligt värre! (och gott med kladdkaka,  SÅKLART! )
Hoppas allt vi pratade om blir av, för då kan detta bli riktigt bra!




om hösten hittar hit igen, då håller vi ihop min vän. Då lever vi för sommaren. Om hösten hittar hit igen


SEASIDE

Riktigt najsigt paddling/gympass nu på kvällen! :)
Det var lite fler folk nere, så idag behövde jag inte träna själv, det var döbra.
ökat i styrka har jag gjort under sommaren också.inte mycket, och det är iaf vad jag tror, det lär ju testerna visa sen i vinter ;)






Annapanna i Katrineholm.. -09?
Världens finaste person är hon. <3


SUMMERBREEZE

skriva brev (hihihihihi) , träning, planering, stan-besök, glassssss. MUMS. i like it.

nu sitter jag och tar igen mig och taggar för träning igen.





Fotograf: Filip Ekblad
finfin bild om jag får säga det själv! han är duktig pojken.



Samma som ovan gäller för denna bild, duktig var det ja



If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel


:)


START OF SOMETHING NEW

Imorgon är det den 16e Augusti.
Den dagen. Finns inskriven i min kalender i mobilen för övrigt. Fint datum för övrigt. Sommar, sol, trevligt, härligt.

Imorgon flyttar Helge/ aka. Min andra hälft hela ettan på gymnasiet.
jag minns inte ens hur vi från början träffades, men ioförsig minns jag inte mycket från början på ettan.
När jag först började ettan hade jag nog ingen aning om hur något skulle bli. Jag var mest lite ledsen för att sommaren var slut och för att jag inte var på kanotläger, att vi fick massor med tal i matten i läxa på direkten och att för att jag inte var förberedd.
På något sätt så blev vi ändå kompisar, och vi insåg ganska snabbt att vi är väldigt lika.
Alltid har det funnits ett skratt nära till hands, och det är nog just det som vi har gjort, skrattat oss genom året, tagit det mesta med en nypa salt. Om vi har pluggat mkt? ehhhhhh.. NEJ :D om vi fick bra betyg? O JA :D
fråga mig inte hur ;) Alla sms; " var är du" allt flum på alla föreläsningar, allt har varit bäst.
Ett tag kändes det superdepp (favorituttryck) att du skulle flytta. Men jag är glad för din skull, och jag vet att det kommer att bli jättebra för både dig och Mathias.
Detta år har jag nog delat nästan precis allt med dig. " Vi måste alltid vara vänner, du vet för mycket om mig"
Det stämmer ganska bra faktiskt. Under sommaren har det inte varit riktigt som det var förut, men det gör inget på något sätt. jag vet ändå var jag har dig. Om än , nu lite längre bort. Men om det är någon som kan detta med distansvänskap, så är det väl jag :))
Kommer bli satans tomt utan dig i skolan, men that's life.

nej, nu blev det ett långt inlägg.
Det jag egentligen ville säga var: LYCKA TILL, och tack











I'D RATHER BE WITH YOU

Oh yesssssss
Är det en söndag hemma, är jag på kanotklubben 10.00 :)
Inget undantag för idag. Körde ett paddelpass själv idag, fast jag fick avbryta det mitt i för att det började åska.
typiskt. ELLEEEER!? :D naaaa, inte nu när jag har bränt världens bästa skiva " Absolut Jessica 2010"! haha, eller jo, pissigt att avbryta passet, pissigt att byta kanoten mot paddelmaskin, men destobättre med RIVERSIDE MOTHERFUCKER TUTUTUTUTUTU ! HAHA!
sista intervallen kördes på vattnet igen. Bra känsla faktiskt :)
pannkakor med proteinpulver i som lunch, (jag gjorde dem)

Nu har mitt rum fått en liten genomkörare och Sune/Adam & eva böckerna har flyttat ner i källaren. Nu finns det mest Camilla Läckberg, Anna Jansson, Liza Marklund, Stieg Larsson och Mari Ljungstedt i bokhyllan. Undrar om det är ett steg mot vuxenvärlden. Hoppas inte det.
Nu är det iaf rent och strukturerat i rummet, som jag vill ha det :D



J


LÖRDAG OCH TRÄNING

En helg hemma. Känns ganska konstigt faktiskt. Nästan lite tråkigt om jag får säga det själv. Fast det behövs nog också. Det bevisar mitt rum. Det behöver jag städa ordenligt idag, dessutom har jag inte packat upp väskan sen jag kom hem heller, bara en vit tvätt har åkt ur den, resten är kvar. det är så tråkigt att packa upp. Det är roligare att packa ;) Jag har iallafall varit uppe och tränat nu på förmiddagen, det fick bli ett bland pass, tre minutare, två minutare och en minutare, varvat med lyft. Både strand lyft och brygglyft. Kände att jag behövde repetera det lite :p Alla maratonlopp har varit så tidiga iår, och jag hade nästan tänkt att de var över nu, då, efter maraton SM som gick andra veckan efter skolavslutningen. Men icke, det är Göta Kanalloppet kvar och sen är det även Lidköpings Juc:en där det är maraton. I Lidköping är det dock "bara" 18500m. Det blir kul! :)
Borde egentligen även åka in till stan och köpa pennor och kollegieblock inför skolstarten men det kanske jag gör senare.
.. Eller en annan dag. ;D

Känner ändå ingen större oro inför skolatarten. Känner typ att allt jag läste förra året har runnit ut i sanden under sommaren, men det har det nog inte :) är lite oroad över alla naturkurser och får ibland den eviga frågan i huvudet : varför valde jag natur, och sen det eviga svaret: Melina klarade det. Det ska jag också göra ;) Även fast det kanske inte blir toppbetyg, fast det sa jag visserligen innan förra terminen också, och tävlingsmänniska som jag är så blev det bra ändå :) men nae, jag ska bara göra mitt bästa och det ska inte bli overkill. Ska hinna med att träna MASSSSOR och att leva också. eh.. ja :D  typ så




PIZZA OCH SÖDERKÖPING

Nu på kvällen var det pizza som gällde. Hawaii, precis som alltid. Förändringar är farligt ;)
Vi satt ute och åt, trots att värmen började försvinna. En tjocktröja åkte på, så gick det galant :)

efter pizzan åkte jag med min morfar till söderköping och köpte glass. Min morfar är nog bäst, ställer alltid upp för mig, och så har det alltid varit :)
Jag tog chokladglass, (faktiskt ganska ovanligt för att vara jag, har dåliga erfarenheter av chokladglass, och dessutom laktosstrejkade jag) plus en mjölkfri vattenmelonsorbetklula. Det var jättegott!! Vi gick vid Göta Kanal, och det var fullt med människor på restaurangerna och på Smultronstället. En riktigt fin Augustikväll.







jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill va med dig,  och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig.
Men du om någon borde förstå- att man inte gör såhär mot mig

HEMMA

Då var jag hemma efter 11 dagar hemifrån. denna gång var det Kungälv, Norge ( Årungen och NM i sprint) , och sist ett par fina dagar i Lidköping.
Det har verkligen varit 11 jättebra dagar! Det har varit allt från bok-kamp till vindsurfing, till träning, träning, mer träning, simskola, filmkvällar, godis och mycket mycket mer :)
NM gick även det bra faktiskt, k1:an har känts bra nu och sedan jag fick blodad tand efter att jag var sjuk på sprint- SM så har jag varit motiverad på hårdträning och teknikträning, och på lägret i kungälv och veckorna innan NM har k1:an känts riktigt bra. och det är roligt. Så det enda k1 loppet jag körde på NM blev ett mycket lyckat sådant och jag kom 5a, tvåa av Svenskarna då Julia Stensils som är mycket duktig vann loppet. Hade en grym känsla i kanoten redan när jag paddlade in mig i k1 efter alla besättningslopp några timmar innan loppet. Gick ut hårt, och som Alexandra sa; hellre chansa och dö. dog gjorde jag inte. Men trött blev jag, kände ändå att jag kunde hålla lopplanen jag ville ha. Så det kommer jag ta med mig.
Alla lopp var mycket bra, och vi hade inte så mycket tid att träna ihop oss, så vi gjorde nog vad vi var kapabla till i alla lopp. Jag och Julia Majlund kom 5a på k2 500 efter ett fint lopp av oss båda, anna och jag gjorde ett kanon 200 lopp i k2, k4 loppen gick bra, i båda besättningarna, och jag och julia Stensils avslutade en tuff tävlingshelg med att ta ett silver i k2 5000m. Kul :)
Till Lidköping kom vi på Söndagkvällen och då var det installering hos familjen cerenius som gällde. Anna är bäst i hela världen <3 Vi tränade bra, åt bra, chillade bra, vinddsurfade och massa andra grejer och sista natten/ två sista dagarna spenderades hos Filip, då Annas föräldrar var i Stockholm och Anna hade två små bröder som behövdes ta hand om.
Så igår på kvällen kom mormor och morfar ner för att hämta mig, min kanot och (alldeles lagom) stora packning.
tråkigt att åka därifrån men skönt att komma hem.


Nu är jag aningen trött, och har varit i ett trött-koma nästan hela dagen. Det var lite konstigt att vakna och vara själv, men ändå ganska skönt att bara få ligga och dra sig och äta frukost på altanen.  Har dock varit på en liten klippa och haft utflykt med mig själv förut. Fint väder, det gillas :)











Avslutar inlägget med bästa Julia,
Jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig.
HIHIHIHI <3

Första kvällen hemma på länge. blir pizza och mys ikväll. :)
Efter det taggas det för en bra träningshelg!


BLOGG

Har flera gånger funderat på att skaffa blogg, men aldrig gjort det av olika anledningar. Nu ger jag det ett försök och kommer nog hålla den hemlig till en början..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0