MALLORCA

åker till mallorca imorgon, spännande! jag tror det kommer bli en supeeeeervecka. hoppas det!





gammal bild :)))

KNASDAG

efter en riktigt knasig dag, ser jag nu fram mot helgen och speciellt mot söndag, då åker jag till MALLORCA! längtar!!!
imorgon är det paddling, så ojojoj sova nu, HYPE!!



.



jessicaöra, freddieöra.

.

man måste dö några gånger innan man kan leva.



GOSIG DAG

bra valedictorian speech på morgonen, go dag rent allmänt och go träning i gosigt väder på kvällen. jag är nöjd.


&HEART

Amagad.

sitter här och tränar kemi ja. kul. nej fytusan. har prov 8.15 i kemi B hehehheheheh. sova ja
har idrottspsykologiprov imorgon med, sen äntligen helg!
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ska bara klara provet först. utan att vara för trött .

KRUNEGÅRD

Markus Krunegård – Askan är den bästa jorden

är lite fast.

:)





6 ÅR IMORGON :))


-


ett år sedan.





en månad sedan.

.

fem veckor.

VARDAGAR

Vad är vardag för dig? En var-dag? En vanlig dag. En var-dag? en varig dag, en infekterad dag.

För mig är vardag något fint. Något bra. Men det har inte alltid varit så.

Jag tror att allt handlar om att finna en tillvaro man trivs med. Jag tycker mig ha funnit den. För mig är inte vardagen något jobbigt. Det är inte dagar som är fyllda av måsten och krav. För mig är vardagar nya möjligheter. Trygghet, rutiner och fasta tider. Men dessa behöver inte vara ristade i sten. Tvärt om, gör något nytt, spontant och kanske lite oväntat.

 Igår kväll, innan jag gick och lade mig tänkte jag att jag skulle skriva upp datum jag längtade till. Ju mer jag tänkte så kom jag fram till att det ju är resan till dessa datum som egentligen är spännande. Det är egentligen dessa datum jag ser fram mot. Jag ser fram mot alla datum. Sen kan jag längta till vissa händelser lite mer. Jag ser fram mot att göra goda smoothies till frukost, att få vara i skolan och lära mig saker och ha bra människor runt i kring mig. Jag ser fram emot att få komma hem, få slappna av, göra vad jag vill och sedan få ta cykeln två minuter till träningen. Där får jag umgås med några av mina allra bästa vänner och göra något jag vet att jag är riktigt duktig på. Det kan bota vilket dåligt humör som helst. Jag ser fram emot att äta middag, och sedan bara slappa eller kanske göra något annat, vad som helst. Något roligt. Jag trivs med min vardag. Dagar som jag vill ta vara på. Dagar jag vill göra något av. För de är mitt liv.


-

 

MÅNDAG

Har kommit fram till att jag inte kan hjälpa alla jämt. liten känsla av otillräcklighet, men jag måste tänka på mig själv ibland också. Är trots detta väldigt nöjd med tillvaron för tillfället, körde ett grymt paddelmaskinspass nu på kvällen, tyckte kvällsmaten var supergod och nu tar jag det lugnt framför tvn, ska göra en smothie nu - gotttttttt.




I WILL TELL YOUR STORY IF YOU DIE






bra dag, med vasaloppsspinning fyra timmar, hem äta första lunchen, sova, äta andra lunchen, göra läxa, åka och slänga grejer, klappa på flisan katt, övningsköra med mera meeed mera. trött nuuu . skola åtta imorn. peppppppp..................



kan inte nog tala om hur mycket jag gillar mina träningskompisar och tränare. inledde helgen med tester med tränare thomas och är väldigt glad över att han är så engagerad, duktig, snäll och bra. bra.



FREDAG

Fredag.
Kom hem från skolan halv fem, gjorde tester halv sex,
sen pizzzzzzzza
sen tona hår själv(!!)
nu sittä ja här ja. ha kolla skavlan och nu ska jag möjsa vidare.

herrrrå




ja, nåt sånt där blev dä igen. det är lite delade åsikter här hemma dock, mamma tycker håret blev morotsrött, jag tycker inte det blev nån speciell skillnad. jag tror jag har rätt.... synd.

RSS 2.0